Waarom werken we met Gastgezinnen?

Om onze reuen en teven het beste leven te geven werken we met uitplaats gezinnen en houden we geen honden in kennels. We willen graag de Middenslag Keeshond gezond in stand houden en dat houdt onder andere in om honden met nieuwe bloedlijnen te importeren of om zelf een pup aan te houden en deze plaatsen we dan in een uitplaats gezin om zo verder te kunnen. We kunnen niet alle honden zelf in huis houden dus daarom werken we met uitplaats gezinnen zodat iedere hond hun eigen aandacht, training en liefde krijgt en een echt familielid is.

 

Wij zien deze manier als een win-win situatie. Het uitplaats gezin krijgt een gratis pup met stamboom die ze helemaal zelf mogen opvoeden en trainen, een kameraadje voor het leven! Wij zijn blij om geen honden in kennels te houden maar liefdevol binnen eigen families en zo het ras verder in stand kunnen houden.

Wat houdt het Gastgezin zijn in?

Als gastgezin krijgt u een pup waar u niks voor hoeft te betalen. Maar de pup blijft in eigendom “van het Bearehöfke” en zal ingezet worden voor de fok. De gezondheidsonderzoeken, shows en alle kosten omtrent de fok zijn voor “van het Bearehöfke”. Het gastgezin betaalt voor alles zoals ze bij een normale huishond ook zouden doen, training, vaccinaties/titeren, vlooien-tekenbestrijding, vachtverzorging, voeding enzovoorts.

De pup zal zijn hele leven bij het gastgezin verblijven! Het is dus niet zo dat de pup/hond u weer afgenomen wordt!

U mag de hond mee op vakantie nemen, wel even doorgeven welke data hij mee op vakantie is.

De hond zal vanaf 12 maanden voor de gezondheidsonderzoeken gaan, Patella Luxatie test en Heup foto's.

De hond zal minimaal 1x per jaar aan de clubshow deelnemen, ik kom hem dan ophalen en na de show weer thuis brengen, u mag ook mee als u dit leuk vind.

Een reu zal 0-3 x per jaar als dekreu gebruikt worden, dit gebeurt gewoon bij u thuis of indien gewenst bij ons.

De hond is dus eigenlijk nooit weg van huis waardoor u hem nooit hoeft te missen!

Goed vertrouwen tussen beide partijen is heel belangrijk en alles wordt in een contract vastgelegd.

Beschikbare pup(s) voor een Gastgezin


We zoeken voor Mabelizada's a King is Born een Middenslag Keeshond reutje van 10 maanden oud een nieuw gastgezin.

Het is een hele aanhankelijke hond die graag in het bos wandelt en over het strand.
Hij luistert goed en kent de commando's zit, blijf, pootje geven en wachten. Aan de lijn kan hij wat trekken zeker als hij een vogel ziet. Hij gaat graag mee in de auto. Met de drukte van het stadsleven kan hij moeilijk omgaan dat zijn teveel prikkels voor hem. Eerst wantrouwend naar vreemde maar als hij je eenmaal kent gaat dat goed, zo ook met andere honden. Hij gaat goed met kinderen. Is gewend aan de bench en mand. Is niet graag alleen. Maakt niks stuk in huis, is rustig en zindelijk.

Mabelizada's a King is Born word gratis bij een gastgezin geplaats onder de voorwaarde dat hij als dekreu gebruikt kan worden. Alles word vastgelegd in een contract.

Heb je interesse in Mabelizada's a King is Born  stuur dan een email waarom je denkt dat jij het juiste baasje voor hem bent.
Info@vanhetbearehofke.nl

Contact:

Claudia Akkermans

Jhr. v.d Maesenstraat 9

6336 VA

Hulsberg

Nederland

+31 631950639

info@vanhetbearehofke.nl 


Bent u geïnteresseerd in een pup en wilt u meer informatie stuur dan een email naar: info@vanhetbearehofke.nl