Waarom werken we met Gastgezinnen?

Om onze reuen en teven het beste leven te geven werken we met uitplaats gezinnen en houden we geen honden in kennels. We willen graag de Middenslag Keeshond gezond in stand houden en dat houdt onder andere in om honden met nieuwe bloedlijnen te importeren of om zelf een pup aan te houden en deze plaatsen we dan in een uitplaats gezin om zo verder te kunnen. We kunnen niet alle honden zelf in huis houden dus daarom werken we met uitplaats gezinnen zodat iedere hond hun eigen aandacht, training en liefde krijgt en een echt familielid is.

 

Wij zien deze manier als een win-win situatie. Het uitplaats gezin krijgt een gratis pup met stamboom die ze helemaal zelf mogen opvoeden en trainen, een kameraadje voor het leven! Wij zijn blij om geen honden in kennels te houden maar liefdevol binnen eigen families en zo het ras verder in stand kunnen houden.

Wat houdt het Gastgezin zijn in?

Op dit moment zoeken we alleen gastgezinnen voor teefjes.

 

Als gastgezin krijgt u een pup waar u niks voor hoeft te betalen. Maar de pup blijft in eigendom “van het Bearehöfke” en zal ingezet worden voor de fok. De gezondheidsonderzoeken, shows en alle kosten omtrent de fok zijn voor “van het Bearehöfke”. Het gastgezin betaalt voor alles zoals ze bij een normale huishond ook zouden doen, training, vaccinaties/titeren, vlooien-tekenbestrijding, vachtverzorging, voeding enzovoorts.

De pup zal zijn hele leven bij het gastgezin verblijven! Het is dus niet zo dat de pup/hond u weer afgenomen wordt!

De hond zal vanaf 18 maanden opgehaald worden voor de gezondheidsonderzoeken, Patella Luxatie test, Heup en Elleboog foto's, dit is op 1 dag en de hond wordt dezelfde dag weer thuis gebracht.

De hond zal minimaal 1x per jaar aan de clubshow deelnemen, ik kom hem dan ophalen en na de show weer thuis brengen, u mag ook mee als u dit leuk vind.

Een reu zal 1-2 x per jaar als dekreu gebruikt worden, dit gebeurt gewoon bij u thuis.

De hond is dus eigenlijk nooit weg van huis waardoor u hem nooit hoeft te missen!

Goed vertrouwen tussen beide partijen is heel belangrijk en alles wordt in een contract vastgelegd.

Beschikbare pup(s) voor een Gastgezin


We zoeken gastgezinnen voor teefjes, grotendeels houd dit hetzelfde in als gastgezin zijn voor een reutje. Een teefje komt alleen hier als ze loops is rond 1,5 - 2 jaar voor +/- 1 week voor de progesterontests en de dekking en gaat daarna weer terug naar haar gastgezin. Als ze 8 weken drachtig is komt ze bij ons voor de bevalling en het opvoeden van de pups. Het gastgezin mag zo vaak komen kijken als ze willen en er wordt contact gehouden met berichten, foto's en videobellen. Als de pups +/- 7 weken oud zijn kan het teefje weer terug naar haar gastgezin. Het gastgezin krijgt ieder nestje van de teef een vergoeding van €100,- per pup. Het teefje zal max 1x per jaar een nestje hebben met een max van 5 nesten. Goed contact is belangrijk en regelmatig bezoek van het teefje bij ons zodat ze overal gewend is.


Charlie zoekt een nieuw gastgezin. Hij is een wit Middenslag Keeshond reutje van 9 maanden oud van klein formaat +/- 32 cm. Het is een lief, aanhankelijk en makkelijk reutje. Totaal niet dominant. Zindelijk. Gaat goed met andere honden en kinderen. Gaat goed in de bench, goed in de auto, loopt goed aan de riem.

Hij word onder fokkersvoorwaarden geplaatst zodat hij als dekreu beschikbaar blijft.

Bij interesse of voor meer informatie; info@vanhetbearehofke.nl


We zoeken een gastgezin voor een teefje uit ons geplande nestje van deze zomer.

Nikola am Jungfernbach x Teddy Bellezza Della Pianura + Luca Brasi Ultimo Don


We zoeken een gastgezin voor een wit Middenslag Keeshond teefje die we importeren uit Denemarken.

Ouders zijn Zoeva van het Bearehöfke PL 0/0 en Vitelli Ultimo Don PL 0/0. Op de leeftijd van 15 weken komt het teefje naar Nederland. Momenteel wachten we op de geboorte. 


Gastgezin gezocht voor een Kleine Keeshond puppy reutje die we importeren uit Servië. De ouders zijn XY Danube Dwarf, PL 0/0, Ogen vrij en Ola Vanilla Twilight Iz Vestlandii, PL 0/0, Ogen vrij

We wachten op de geboorte in juli

Contact:

Claudia Akkermans

Jonkheer van de Maesenstraat 9

6336 VA

Hulsberg

Nederland

+31 631950639

info@vanhetbearehofke.nl 


Bent u geïnteresseerd in een pup en wilt u meer informatie stuur dan een email naar: info@vanhetbearehofke.nl